5. letna konferenca in razstava

INOVATIVNOST IN
KREATIVNOST

28. september 2022

Rikli hotel, Bled

Atipična poslovna konferenca

ZA MNENJSKE VODITELJE
IN KREATIVNE LJUDI

Dni
Ur
Minut
Sekund

NAJAVLJAMO OSREDNJEGA GOVORCA WDC22!

Kirk Vallis

Globalni strokovnjak in trener za ustvarjalnost

To bo že naša peta konferenca. Pričakujte posebne stvari!

NA POTI USPEHA ŽE OD LETA 2018

Kljub znanim omejitvam je bilo leto 2021 naše najboljše leto doslej. Čimprej si rezervirajte mesto za WDC22.

Pridružite se nam na WDC22!

Alenka Kragelj Eržen
SOOUSTANOVITELJICA IN DIREKTORICA

5 let tradicije

10+ govorcev

150+ udeležencev

200+ minut mreženja

SPOZNALI BOSTE ...

Konferenca Workplace Design je v osnovi namenjena vodjem oz. direktorjem podjetij in podjetnikom. Srečali se boste s številnimi kolegi, vodji majhnih in srednje velikih podjetij ter večjih družb.

Udeležba na dogodku WDC je nujna tudi za strokovnjake na področju strategije delovnega mesta, človeških virov in nepremičnin, upravitelje stavb, notranje in druge oblikovalce ter druge ključne akterje, ki želijo izboljšati učinkovitost poslovanja in sodelovanje med zaposlenimi ter zadržati nadarjene kadre. To lahko namreč dosežemo tako, da zasnovo delovnih prostorov in tehnologije prilagodimo strateški viziji in zagotovimo učinkovito upravljanje.

AGENDA

9.00

Registracija/jutranja kava

9.25

Glavni oder

Pozdravni nagovor

Alenka Kragelj Eržen

9.30–10.20

Glavni oder

Osrednja tema WDC22
Ustvarjalnost in odpravljanje težav na delovnem mestu

Kirk Vallis, Google

Globalni strokovnjak in trener za ustvarjalnost

Zaradi potrebe po bolj kritičnem in fleksibilnem razmišljanju so v zadnjih dveh letih postale kreativnost in veščine za odpravljanje težav vedno bolj aktualni temi. Enako velja za vprašanja o tem, kako uporabiti prostore, kako optimizirati fizična in navidezna delovna okolja, kako pritegniti in zadržati najboljši kader ipd.

V okviru svojega delovanja pri podjetju Google so Kirku tovrstne težave izredna prioriteta. Za pomoč na tem področju ga prosijo tudi druge partnerske organizacije, ki jih izziva, da spremenijo način, kako razmišljajo o tej tematiki.

Veseli smo Kirkove odločitve, da si kljub natrpanemu urniku vzame nekaj časa in naslovi občinstvo naše konference Workplace Design v živo, na odru konferenčnega centra Rikli. Izkušnja bo zagotovo nepozabljiva!

 

Nekaj besed o Kirku Vallisu

Kot globalni strokovnjak in trener za ustvarjalnost pri podjetju Google Kirk pomaga ljudem, da s pomočjo kreativnih rešitev odpravijo kritične težave in si tako čim bolj povečajo priložnosti.

Ekipam pomaga pri projektih, kjer so za nadaljevanje potrebne nove rešitve. Spodbuja inovacije in ustvarjalnost, kadar koli so za boljše odločanje potrebne nove možnosti in sveže ideje.

Kirk je med drugim ustvaril tudi Googlov »Magic Academy«, neverjeten program, s katerim se krepi pomen kreativnosti kot veščine, ki je za zaposlene pri Googlu enakovredna drugim znanjem in tehničnim veščinam.

Aktiven je tudi na področju športa, ki je njegova strast. Svetuje vrhunskim ekipam in atletom ter jim tako pomaga prelisičiti nasprotnike. Vodi tudi module za kreativno reševanje težav, ki potekajo v okviru izobraževanj Angleške nogometne zveze za pridobivanje licence UEFA Pro in usposabljanje bodočih športnih direktorjev.

Je svetovalec in podpornik številnih organizacij, kot so Adidas, Intuit in ING.

Kmalu bomo najavili nove govorce in sodelujoče. 

Bodite obveščeni prvi!

GOVORCI

SPONZORJI & RAZSTAVLJAVCI

Povežite se s svojo ciljno publiko.
Predstavite svojo blagovno znamko.

Postanite sponzor ali razstavljavec in se povežite s svojim ciljnim trgom, vključno s poslovnimi voditelji, odločevalci in strokovnjaki na delovnem mestu.

PRIZORIŠČE & LOKACIJA

Bled, Slovenija

EKSKLUZIVNA IZKUŠNJA

Izbirajte med banketnimi, klubskimi ali salonskimi sedeži.

Na voljo so posebni paketi vstopnic. ​

MNENJA PRETEKLIH UDELEŽENCEV

UDELEŽENCI PRETEKLIH LET

SPONZORJI IN RAZSTAVLJAVCI

STRATEŠKI IN USTANOVITVENI PARTNER

STRATEŠKI PARTNERJI

USTANOVITVENI PARTNERJI

DRUGI PARTNERJI

MEDIJSKI PARTNER

VAŠE SPOROČILO ali POVPRAŠEVANJE

INFORMACIJE

Tamara Fišter

VODJA KONFERENCE

PRIDOBITE NAJNOVEJŠE INFORMACIJE

Ne zamudite ekskluzivnih akcij in obvestil!

COPYRIGHT 2022 KRAGELJ ARCHITECTS LTD., WORKPLACE DESIGN CONFERENCE 2022

PORTRET

Kirk Vallis

GLOBALNI STROKOVNJAK IN TRENER ZA USTVARJALNOST
Google

Kot globalni strokovnjak in trener za ustvarjalnost pri Googlu Kirk pomaga ljudem, da s pomočjo kreativnih rešitev odpravijo kritične težave in si tako čim bolj povečajo priložnosti. Ekipam pomaga pri projektih, kjer so za nadaljevanje potrebne nove rešitve. Spodbuja inovacije in ustvarjalnost, kadar koli so za boljše odločanje potrebne nove možnosti in sveže ideje. Kirk je med drugim ustvaril tudi Googlov »Magic Academy«, neverjeten program, s katerim se krepi pomen kreativnosti kot veščine, ki je za zaposlene pri Googlu enakovredna drugim znanjem in tehničnim veščinam. Aktiven je tudi na področju športa, ki je njegova strast. Vodi module za kreativno reševanje težav, ki potekajo v okviru izobraževanj Angleške nogometne zveze za pridobivanje licence UEFA Pro in usposabljanje bodočih športnih direktorjev. Je svetovalec in podpornik številnih organizacij, kot so Adidas, Intuit in ING.

PORTRET

Michal Matlon

PROSTORSKI IN ARHITEKTURNI PSIHOLOG
theLivingCore, AVSTRIJA

Michal je arhitekturni psiholog z več kot desetimi leti multidisciplinarnih izkušenj na področju tehnologije, medijev in trženja. Sodeluje pri ustvarjanju prostorov, ki spodbujajo učinkovito in pomenljivo delo, tako v obliki pisarn kot urbanih četrti. Trenutno deluje v podjetju theLivingCore na Dunaju. Je tudi soustanovitelj glasila Venetian Letter, ki se osredotoča na človeku prijazno arhitekturo, zasnovano na konkretnih izkušnjah. V preteklosti je delal pri enem največjih evropskih podjetij, ki se ukvarja z zasnovo pisarn, ter za prostore podjetja razvil strategijo uporabniške izkušnje in ustanovil interni izobraževalni program.

PORTRET

dr. Nigel Oseland

STRATEG ZA DELOVNE PROSTORE
Workplace Unlimited, ZDRUŽENO KRALJESTVO

Dr. Nigel Oseland je strateg za delovne prostore, okoljski psiholog in manager sprememb, ki razume človeške izkušnje oz. se zaveda, s kakšnim vedenjem lahko zagotovimo več idej ter večjo angažiranost in produktivnost na delovnem mestu.
Je priznan mednarodni govornik ter avtor oz. soavtor številnih člankov in knjig, kar med drugim vključuje knjigo Improving Office Productivity – A Practical Guide for Business and Facilities Managers.

PORTRET

Alenka Kragelj Eržen

SOUSTANOVITELJICA & DIREKTORICA
KRAGELJ ARHITEKTI

Alenka Kragelj Eržen je arhitektka, strateginja za delovne prostore, oblikovalka in vodja projektov z več kot 15 leti izkušenj s projekti za poslovne naročnike. Je tudi mentorica, manager sprememb in vodja različnih delavnic, s katerimi organizacijam in zaposlenim pomaga pri prehodu na nove, učinkovitejše načine dela. Uspešno je vodila že številne projekte, ki so zajemali poglobljene raziskave, oblikovanje delovnih prostorov in selitev pisarn – za stranke, kot so A1 in VIP Mobil (člana skupine Telekom Austria Group), Outfit7, Grey Worldwide, Krka, skupina Prva, Zavarovalnica Triglav, Medis, DARS, UniCredit, Sberbank itd.